Többen érdeklődtek arról, hogy a tanfolyam elvégzése után hogyan juthatnának igazán hatékony weblaphoz, ezért összeállítottunk egy csomagot, amiben a SEO tanfolyamok elvégzése után életre keltünk egy webáruházat vagy weblapot. A képzés továbbra is kis csoportokban zajlik (maximum 5 weblap, maximum 10 hallgatóval) és az oktató segítségével mindenki testreszabja a SEO CMS keretrendszerben a saját weblapját vagy webáruházát.

Tematika • A tanfolyam első napján a SEO I. tananyagot adjuk le.
 • A második napon a SEO II. tananyagot.
 • A harmadik és negyedik napon pedig összeállítjuk a működő webáruházat vagy weblapot úgy, hogy az oktató segítségével mindenki a saját oldalát szerkeszti és szabja testre. A 4. nap végén mindenkinek működő webáruháza vagy weblapja lesz. Abban az esetben, a készülő rendszer túl bonyolult és nem fér bele a 4 napba, akkor a továbbiakra egyedi árajánlatot adunk.
  (A 4 nap alatt a weblap szerkezetét és megjelenését alakítjuk ki, így azt a későbbiekben további hírekkel, vagy termékekkel bárki önállóan tudja tölteni)

  Mit tartalmaz a csomag? • €750 SEO CMS licenc
 • 40.000 Ft + ÁFA = SEO Tanfolyam díja
 • 80.000 Ft + ÁFA = 4x40.000 konzultáció 50% csoportos kedvezménnyel
  Összesen:
 • 120.000 Ft + ÁFA és 750 € (árfolyamtól függően átszámítva nagyságrendileg 200.000 Ft + ÁFA)

helyett csak 40.000 Ft + ÁFA és 600€.

Garancia

Ha a tanfolyam moduljainak oktatása alatt úgy érzi, hogy az adott modul nem Önnek szól, vagy nem nyújtja az elvártakat, akkor a befizetett díjat részarányosan, további kérdések nélkül visszafizetjük Önnek. (Azon modulok árait, melyeket nem tartott megfelelőnek és nem hallgatta végig)

További információkÉrdekli?
Hívjon a +36 30 925 6635 mobil számon, vagy írjon a lukacs.krisztian@seotanfolyam.hu e-mail címre.