Már 2007 óta tartunk tanfolyamokat, az alapoktól a professzionális szintig.
Interaktív, 8 év keresőoptimalizálási tapasztalatára épülő tanfolyamainkon nem marad megválaszolatlan kérdés. Oszlasd el a tévhiteket, és ismerd meg a keresőoptimalizálás valódi fortélyait!

Weblaptulajdonos, marketinges, online újságíró, informatikus... a SEO ismeretek elsajátítása ma már minden online területen dolgozó számára nélkülözhetetlen. Sokféle SEO trükk és tanács kering a köztudatban, ám ezek aktualitása, létjogusultsága és prioritása megkérdőjelezhető.
A kezdő SEO tanfolyam célja egy magabiztos, biztos alapokon álló tudás átadása. Egyaránt szól azoknak, akik még csak ismerkednek a keresőoptimalizálás fogalomtárával, és azoknak is, akik már rendelkeznek némi előismerettel, de szeretnék biztos alapokra helyezni tudásukat.
Szükséges alapismeret: számítógépkezelés, internethasználat

Az első szintű SEO tanfolyamon tisztázásra kerülnek az alapvető keresőoptimalizálási fogalmak, és megismerkedünk azokkal az eszközökkel és megoldásokkal, melyek segítségével könnyedén javíthatod weboldalad helyezését a találati listákban. Az interaktív képzés során a keresőoptimalizálás elméleti háttere mellett a gyakorlati megvalósítás legfontosabb lépéseit is elsajátítod.

Az online növekedés követendő folyamata szerint első a forgalom növelése, utána lehet foglalkozni a konverzió javításával, ezután érdemes csak koncentrálni a kosárérték növelésére, majd végül a visszatérő vásárlókra. Ebből az első szintű SEO tanfolyamon a kezdő lépésen, vagyis a forgalom növelésén dolgozunk.

Dolgozunk, hiszen a kurzusok nem elméleti előadások, hanem közösen végzett workshopok! Megmutatjuk, hogyan tudod alkalmazni a keresőoptimalizálásban használható ingyenes és fizetős szoftvereket.

Kipróbálhatod mind a piacon elérhető alkalmazásokat, mind azokat, amiket mi fejlesztettünk SEO célokra. Saját szoftvereinkhez minden résztvevőnek nagyjából 50.000 Ft-nyi kreditet adunk, amit bármikor felhasználhatsz saját honlapodhoz!

Így a tanfolyam elvégzését követően optimalizálni tudod majd saját honlapodat, ezáltal a könnyű vagy közepes erősségű keresési találati listákon TOP3-ba juttathatod weboldalad.

A tanfolyamokat a D18 Irodaház és Kávézóban, a hátsó irodarészben található teremben tartjuk. (Budapest VI. kerület, Dessewffy utca 18-20.) A helyszín megközelíthető autóval (parkolási lehetőség a környező utcákban), a Teréz körútró vagy az Arany János utcai metromegállótól gyalogosan is.
Tervezd meg az útvonalat!

Az I. szintű SEO tanfolyam díja előre fizetés esetén 24 700 Ft + Áfa.
A kedvezményes ár előre utalás esetén érvényes, későbbi befizetés, illetve helyszíni fizetés esetén 44 700 Ft + Áfa.
A csoportok ideális létszáma legalább 5, legfeljebb 20 fő. A tanfolyam szünetében kávét, üdítőt és aprósüteményt biztosítunk.
ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA: Amennyiben a tanfolyamon délig úgy döntesz, hogy mégse neked való, vagy nem erre számítottál, kérdezés nélkül visszaadjuk a tandíjat!

A következő kezdő SEO tanfolyam 2018. május 10-én, csütörtökön lesz megtartva. Az oktatást reggel 9 órakor kezdjük el és délután 5 órakor fejezzük be, dél magasságában 30 perces ebédszünetet tartunk.
Kérjük, ha jönnél a tanfolyamra, de az időponttal kapcsolatban bármilyen észrevételed, javaslatod lenne, küldj nekünk egy e-mailt, hátha tudunk segíteni!

Ha szeretnéd egy nap alatt elsajátítani az alapvető keresőoptimalizálási módszereket, jelentkezz most kezdő SEO tanfolyamunkra! A jelentkezés mindössze 2 percet vesz igénybe és semmilyen kötelezettséget nem jelent rád nézve.

Jelentkezem az I. szintű SEO tanfolyamra!

További kérdésed van, vagy szívesebben jelentkeznél e-mailben? Írj nekünk!

A tanfolyamot azoknak a hallgatóinknak ajánljuk, akik már értenek a keresőoptimalizáláshoz, de szeretnék jobban elméllyíteni tudásukat. Speciális képzéseket tartunk online marketing szakembereknek, programozóknak és rendszergazdáknák, hogy mindenki elsajátíthassa azokat az ismereteket, amik segítik a napi munkájában.
A képzés előfeltétele az I. szintű SEO tanfolyam elvégzése.

A II. szintű SEO tanfolyamon az I. szintű tanfolyamon felvetett problémák körét bővítjük. A csoport legfőbb problémáira fókuszálunk, a speciális területek bővebb kifejtésre kerülnek.
Megmutatjuk, hogy milyen eszközökkel lehet hatékonyan felderíteni és megoldani a bemutatott bonyolultabb problémákat.
A képzésen részletesen átvesszük a SEO munkához elengedhetetlen szoftverek működését is, úgymint: szerver monitorozás, látogatói logok elemzése, BOT-ok visszajelzései, hatékony linképítés és online konkurenciafigyelés.

A tanfolyamokat a D18 Irodaház és Kávézóban, a hátsó irodarészben található teremben tartjuk. (Budapest VI. kerület, Dessewffy utca 18-20.) A helyszín megközelíthető autóval (parkolási lehetőség a környező utcákban), a Teréz körútró vagy az Arany János utcai metromegállótól gyalogosan is.
Tervezd meg az útvonalat!

A második szintű SEO tanfolyam díja előre történő fizetés esetén 49 700 Ft + Áfa.
A csoportok ideális létszáma legalább 5, legfeljebb 20 fő. A kurzus helyszíne a Duna Tower Irodaház legfelső emelete (1138 Budapest, Népfürdő utca 22. B torony 15. emelet) A tanfolyam szünetében kávét, üdítőt és aprósüteményt biztosítunk.

A II. szintű SEO tanfolyamra előregisztráció szükséges. A tanfolyam akkor indul, ha összegyűlt a minimális 5 fő.

Ha szeretnéd keresőoptimalizálási ismereteidet bővíteni, és professzionális szintre emelni, jelentkezz most haladó SEO tanfolyamunkra! A jelentkezés mindössze 2 percet vesz igénybe és semmilyen kötelezettséget nem jelent rád nézve.

Jelentkezem a II. szintű SEO tanfolyamra!

További kérdésed van, vagy szívesebben jelentkeznél e-mailben? Írj nekünk!

Az Online SEO tanfolyam elsősorban azoknak szól, akik lakóhelyük vagy elfoglaltságuk miatt nem tudnak részt venni az egész napos, budapesti helyszínű tanfolyamainkon.
A rugalmas, személyre szabott képzés során a hallgatók saját számítógépükön látják az oktató monitorát, miközben szóban konzultálnak vele.

A háromnapos online képzésen a kezdő és a haladó SEO tanfolyam anyagait vesszük végig, továbbá egy egyedileg összeállított kérdéskört.
A képzés felépítése alkalmanként: 3 óra online tanfolyam, majd az elméleti anyag átadását követően 3 óra önálló gyakorlat következik, melynek a végén további 1 óra konzultáció áll a hallgatók rendelkezésére az adott napon tanultak és begyakoroltak során felmerülő kérdések átbeszélésére. Mindhárom alkalom felépítése azonos.

A háromnapos online SEO tanfolyam díja 147 900 Ft + Áfa / tanfolyam.
Az összeg a résztvevők számának függvényében változik:

  • 2 fő esetén 74 900 Ft+ Áfa / fő
  • 3 fő esetén 49 700 Ft+Áfa / fő

A csoportok létszáma legfeljebb 3 fő.

Az online SEO tanfolyamra előregisztráció szükséges. A tanfolyam megbeszélés szerinti időpontban indul.

Ha szeretnéd elsajátítani a legfőbb keresőoptimalizálási módszereket gyakorlatorientált online képzésünkön, jelentkezz most! A jelentkezés mindössze 2 percet vesz igénybe és semmilyen kötelezettséget nem jelent rád nézve.

Jelentkezem az Online SEO tanfolyamra!

További kérdésed van, vagy szívesebben jelentkeznél e-mailben? Írj nekünk!