Weblaptulajdonos, marketinges, online újságíró, informatikus... a SEO ismeretek elsajátítása ma már minden online területen dolgozó számára nélkülözhetetlen. Sokféle SEO trükk és tanács kering a köztudatban, ám ezek aktualitása, létjogusultsága és prioritása megkérdőjelezhető.

A kezdő SEO tanfolyam célja egy magabiztos, biztos alapokon álló tudás átadása. Egyaránt szól azoknak, akik még csak ismerkednek a keresőoptimalizálás fogalomtárával, és azoknak is, akik már rendelkeznek némi előismerettel, de szeretnék biztos alapokra helyezni tudásukat.
Szükséges alapismeret: számítógépkezelés, internethasználat

Az első szintű SEO tanfolyamon tisztázásra kerülnek az alapvető keresőoptimalizálási fogalmak, és megismerkedünk azokkal az eszközökkel és megoldásokkal, melyek segítségével könnyedén javíthatod weboldalad helyezését a találati listákban. Az interaktív képzés során a keresőoptimalizálás elméleti háttere mellett a gyakorlati megvalósítás legfontosabb lépéseit is elsajátítod.
Így a tanfolyam elvégzését követően optimalizálni tudod majd saját honlapodat, ezáltal a könnyű vagy közepes erősségű keresési találati listákon TOP3-ba juttathatod weboldalad.