Gyakran ismételt kérdések a SEO tanfolyammal kapcsolatban. Leggyakrabban feltett kérdések és a rájuk adott válaszok!

"Vajon jobban járnék-e az egyik SEO csomagjuk megrendelésével, mint a tanfolyammal, azaz képes lennék-e a tanfolyam elvégzése után magam is elvégezni és végrehajtani egy hasonló elemzést, vagy hagyjam inkább a profikra, mert úgy biztosabb az eredmény?"

 A válasz nem egyértelmű, így leírjuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak az egyes megoldásoknak:

A SEO elemzések megrendelésével elolvashatja egy SEO szakértő véleményét a honlapjáról. De nem ismeri meg a problémák feltárásához használt szoftvereket és nem érti meg a módszert sem amit a szakértő követett a munkája során. Cserébe időt spórol, hiszen az elemzést készen kapja, továbbá kizárható a félreértelmezés, tévedés lehetősége is.

A SEO tanfolyam első szintjének elvégzésével megszerzi azt a tudást ami ahhoz kell, hogy el tudjon végezni egy SEO elemzést. Megismeri a legjobb kereső-optimalizáláshoz használható szoftvereket. Kap egy módszertant ami alapján lépésről lépésre haladva minőségi SEO munkát tud végezni a későbbiekben bármennyiszer.Első szint, Második szint közötti különbség

A jelenlegi tudásom az internetről táplálkozik, amely minden jel szerint nem elégséges, de van már némi sejtésem PR-ről, bejövő linkekről, egyszerű url-ekről. Elvégezhetem-e a középfokot egyből, vagy kedjek az Első szintű tanfolyammal?

A SEO tanfolyamok indítássakkor Alapfokú és Középfokúnak neveztük a ma már Első szintűnek és Második szintűnek nevezett tanfolyamokat. Azért kellett megnevezést váltanunk, mert az Alap fok félrevezető volt.
Első szintű tanfolyamainkat azoknak ajánljuk, akik SEO alapismeretekkel rendelkeznek, de szeretnék rendezni, kiegészíteni a tudásukat. Abban az esetben, ha az interneten ingyenesen fellelhető leírásokat, blogokat már átolvasta, de szeretné a réseket kitölteni, szeretne konkrét kérdéseket feltenni, akkor Önnek az Első szintű tanfolyamunkat ajánljuk.

Második szintű tanfolyamainkat az Első szintet elvégzett, de mélyebb tudást kereső hallgatóinknak tartjuk. A második szint a mélyvíz. Itt csak technikai dolgokat veszünk sorra: scripteket programozunk, Apache webszerver beállításokat nézünk, stb.